Type trainingen

De Vrouwenvoetbalschool trainingen bestaan uit verschillende aspecten. Elke training heeft een eigen doel/focus. Hieronder lees je meer over onze sorten trainingen:

1. Techniek training

Tijdens deze trainingen staat het verbeteren van je technische voetbalvaardigheden voorop. We doen veel basis oefeningen met de bal.

2. Tactische training

Een tactische training bestaat voornamelijk uit positiespellen. We leggen tijdens deze training meer de focus op het spelinzicht van de spelers. Deze trainingen zijn met name gericht op speelsters die in een team voetballen of eraan denken om in teamsport te gaan spelen.

3. Wedstrijd/partijtjes

We spelen een wedstrijd, de volledige training. Op basis van het aantal deelnemers bepalen we op welk veld we spelen en met hoeveelteams.

4. Theorie

Een theorietraining vindt niet plaats op het veld, maar vaak in het clubhuis. We nemen spelregels door en geven je meer inzicht in het spelletje.

5. Webinars

Tijdens een online webinar nemen we je mee door de theorie van het voetbal. De webinars zijn gericht op techniek, tactische spelinzicht en leren we je de spelregels.