Veelgestelde vragen

Wat is de VRVoetbalschool?

De voetbalschool is gericht op beginnende voetbalsters tusen de 18 en 30 jaar, voetbalervaring of niet. We richten de trainingen op de basistechnieken van het voetbal en geven je de eerste handvaten voor het spelen van wedstrijden. De voetbalschool is flexibel, voetballen wanneer het jou uitkomt. Door middel van de voetbalstrippenkaart bepaal je zelf wanneer en waar je voetbalt :)

Hoeveel kost de VRVoetbalschool?

Bij de VRVoetbalschool hanteren we geen contributie maar maken we gebruik van een online strippenkaart. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, met wel kortingen tot 20%.

Kan ik een keer proeftrainen?

Ja zeker! Meld je aan via dit formulier en je krijgt van ons een gratis/vrijblijvende training. Kies zelf een trainingsdag wanneer het jou uitkomt.

Voor wie is de training?

De VRVoetbalschool is gericht op alle vrouwen vanaf 18 t/m 35 jaar. Voetbalervaring of niet. We proberen dit groepen zo in te delen dat ze voor iedereen goed te volgen zijn.

Hoe zit het als ik een woensdag niet kan?

Geen probleem! Dan sla je toch een keer over ;) Het voordeel van de VRVoetbalschool is dat het geen verplichtingen met zich mee brengt. Jij bepaalt bij welke trainingen je wilt aansluiten.

Wat als een training niet doorgaat?

Als een training niet door kan gaan, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden of te weinig aanmeldingen, laten we je dat -op tijd- weten. Dit kost je uiteraard geen strip.

Wat heb ik nodig om de trainingen te volgen?

Voor de training heb je kunstgrasschoenen of kicksen nodig. Dit in combinatie met een trainingsoutfit. Bijvoorbeeld een voetbalshirt. In de wintermaanden raden we een lange trainingsbroek aan, in de zomer een kort trainingsbroekje.

Help! Ik heb (nog) geen voetbalschoenen

Mocht je voor je proeftraining nog geen voetbalschoenen hebben, kijk dan of je andere sportschoenen hebt. Wanneer je vaker komt trainen, schaf dan echt paar voetbalschoenen aan. Wij kunnen je altijd helpen met adviseren.

Wie is de VRVoetbalschool?

De VRVoetbalschool is in het leven geroepen door trainers Lucky Buwalda en Lex van Hees bij voetbalclub AMVJ. Op de over ons pagina lees je alles over het verhaal.